Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΥΡΙΑΚΗ Μ’ ΑΡΕΣΕΙ


Το ποδόσφαιρο είναι το πιο γαμηστερό άθλημα και δεν είναι λόγω μάρκετινγκ. Υπέρογκα ποσά δαπανούνται και στο NBA αλλά και εγώ και οι φίλοι μου και ο μισός πλανήτης δεν το βλέπουμε ντιπ! Όσοι βλέπουν μπάσκετ ξέρουν και από μπάλα, το αντίθετο όμως δεν ισχύει. Τένις? Μπααα. Βόλλευ? Ούτε καν. Όλοι υποκλίνονται μπροστά στο Βασιλιά. 

Έχοντας φάει πολλές Κυριακές της ζωής μου στο γήπεδο και πολλές καθημερινές περιμένοντας πότε θα έρθει η Κυριακή, θα μοιραστώ τη σοφία μου μαζί σας και θα σας μιλήσω όχι τόσο για το ποδόσφαιρο αυτό καθ’ αυτό αλλά για το οπαδιλίκι. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ?

Οπαδός είναι ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ μιας ομάδας ή καλύτερα ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ της. Τον διακρίνει ΠΙΣΤΗ και ΑΦΟΣΙΩΣΗ. Ο οπαδός αναπτύσσει ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΣΜΟ με την ομάδα, πράγμα που δεν έχει να κάνει με τη λογική και την εξυπνάδα. Αυτό το λέω σε όλους τους εξυπνάκηδες με μεγάλες δόσεις ανωτερίλας και μπόλικες πατάτες με σως που μας ζαλίζουν τα φρύδια. «Είστε βλάκες που ασχολείστεεεεεεεεεε!». Όχι πουτάνας γιε. Καψούρηδες είμαστε και ο ΕΡΩΤΑΣ είναι τυφλός. Όποτε θες έλα στις τουαλέτες να μετρήσουμε τα IQ μας να δούμε ποιος το χει μεγαλύτερο. Να μη σου θυμίσω καλύτερα ότι πριν μερικά χρόνια έβλεπες dragon ball ενώ τώρα το λιώνεις στο naruto ή ακόμα χειρότερα στο one piece. Μόλις με πληροφόρησαν απ’ το control ότι κάθε μεσημέρι παρακολουθείς επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης και ξέρεις απ’ έξω τους διαλόγους. Φήμες λένε ότι έχεις ξοδέψει τη μισή ζωή σου παίζοντας counter strike/dotta/WoW. Συγχαρητήρια μεγάλε που αφιερώνεις το χρόνο σου σε τόσο ουσιαστικές ασχολίες ενώ εμείς τον χαραμίζουμε σε ηλιθιότητες.(αι πνίξου ρε αποξηραμένη σερβιέτα. Φιόγκο.)

Ξεφεύγω…

Για να κλείσω λοιπόν με τον ορισμό, ο οπαδός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το γήπεδο, το ΝΑΟ. Κάθε Κυριακή είναι εκεί με τη φυσική του ΠΑΡΟΥΣΙΑ ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ΘΥΣΙΕΣ σε χρόνο και χρήμα. Η τηλεόραση θεωρείται cheat και τρως ban απ’ την οπαδική κοινότητα.ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ!

ΑΙΤΙΑ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ

*Πρώτο και κύριο είναι η ανάγκη ΠΙΣΤΗΣ και τι πιο εύκολο για να πιστέψεις απ’ το ποδόσφαιρο. Σε αντίθεση με την πολιτική, την θρησκεία και τους Pantera το ποδόσφαιρο συνοψίζει όλη του την κουλτούρα στα αρχικά Σ.Χ.Σ.. Σήμα Χρώμα και Σύνθημα. Είναι απλό και κατανοητό ακόμα και για τους βλάκες αλλά           ΔΕΝ είναι λαϊκιστικό(όπως μπορεί να είναι η πολιτική και η θρησκεία) γιατί δεν είναι δήθεν. Είναι ΛΑΙΚΟ!

*Ένας δεύτερος λόγος είναι η ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ. Στο γήπεδο δεν υπάρχει ΕΓΩ αλλά ΕΜΕΙΣ. Μπαίνει ο κάθε ξόφλας μέσα στο γήπεδο, αντικρίζει ένα μεγαλειώδες πλήθος και ξαφνικά αισθάνεται σημαντικός. Αισθάνεται μεγάλος! Νιώθει ότι ΑΥΤΟΣ είναι το πλήθος και η μίζερη ζωή του παίρνει αξία. Γι’ αυτό μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει γιατρός και καφετζής, πλούσιος και φτωχός. Όλοι είναι το ίδιο και ο καθένας είναι μια κουκιδούλα στην κερκίδα. Άσχετο, αλλά  το γήπεδο και οι μεγαλουπόλεις σου δίνουν επιπλέον να καταλάβεις ότι είσαι ασήμαντος στην ουσία. ΕΜΕΙΣ είμαστε σημαντικοί, ΕΣΥ είσαι ένα σκουλήκι κι ας λέει ότι θέλει η φαντασιόπληκτη η μάνα σου που νομίζει πως γέννησε τον πρωθυπουργό του πρωθυπουργού. 

Κάπου εδώ μάγκες θα έπρεπε να πω στα θήλεα που με διαβάζουν να παν στην κουζίνα να κεντήσουν κάνα κοψίδι γιατί τα αγοράκια μιλάνε για μπάλα, αλλά δεν θα το κάνω γιατί κάποτε θα πρέπει να το καταλαβαίνουν και να πάνε από μόνες τους. Θα αναλάβω εγώ αυτό το δύσκολο έργο, να κάνω δηλαδή τις γυναίκες να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ! (ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

Όσοι έχετε δίπλα σας οτιδήποτε μοιάζει με θηλυκό, πάρτε την απ’ το μαλλί και κολλήστε της τη μούρη στην οθόνη του υπολογιστή φωνάζοντας ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ!!!

Το κάνατε? Ωραία! Συνεχίζω! Ετοιμάσου για την ΑΛΗΘΕΙΑ κοπελίτσα!

***Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΓΑΜΑΕΙ είναι επειδή ικανοποιεί την καταπιεσμένη ΑΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ! Επιθετικότητα. ΑΝΤΡΙΚΗ! Ο άντρας μωρά μου ΔΕΝ είναι σαν εσάς και μην παραπονιέστε καθόλου γι’ αυτό, γιατί αν ήταν, θα τη βγάζατε με δονητές και δαχτυλάκι! Ο άντρας αναζητά την ΕΝΤΑΣΗ ενώ εσείς αναζητάτε την ΑΣΦΑΛΕΙΑ γι’ αυτό και πάτε με… άντρες! Έτσι είναι γιατί έτσι πάει και ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αναζητάτε την ασφάλεια γιατί αυτό εξασφαλίζει την επιβίωση των παιδιών σας και κατά συνέπια την επιβίωση του είδους. Έτσι είστε προγραμματισμένες απ’ τη φύση και αυτός είναι ο λόγος που οι μαμάδες είναι υστερικές και υπερπροστατευτικές ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ. 

Δώστε προσοχή σ’ αυτό που λέω γαμώ την παναγία σας. Μη μας ζαλίζετε το μπούτσο γιατί ο άντρας εξ’ απ’ ανέκαθεν(!) και από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν μια πολεμική μηχανή. Στον ελεύθερό του χρόνο κυνηγούσε γαζέλες, πολεμούσε με θηρία του δάσους, δάμαζε άλογα και καθάριζε τους καριόληδες της διπλανής φυλής που τον απειλούσαν και όλα αυτά ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΧΑΡΗΣΤΕΣ! Και τώρα εν έτη 2011 είναι κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους, 6 απ’ τις 7 μέρες της εβδομάδας. 

 Σε ένα κόσμο γεμάτο ξυρισμένες μασχάλες και ξεχειλωμένες κωλοτρυπίδες, η μπάλα είναι το τελευταίο αντρικό οχυρό. Δε σας ζητάμε να το καταλάβετε γιατί πρώτον είναι αδύνατον και δεύτερον γιατί ΔΕΝ θέλουμε(είστε λίγο ανεπιθύμητες στο γήπεδο, σορρυ). Σας ζητάμε να το σεβαστείτε. 

Μωρε τι κάθομαι κι αναλύω? Βγάλτε το σκασμό τις κυριακές, μόνο αυτό.

Σημείωση1: εξαιρείται η Λιάνα Κανέλη που αν και γυναίκα καταλαβαίνει την μπάλα σε όλη της την έκταση. Μετά χαράς θα παρακολουθούσα μαζί της champions league με μπύρες και πίτσες. Στην υγειά σου λιάνα!

Σημείωση2γιατί-έχω-καυλώσει-βραδιατικα-και-θα-τα-ακουσετε-παλι:μην παίρνετε θάρρος απ’ τη Λιάνα. Δεν μπορείτε να δείτε μπάλα. Αποδεχτείτε το και ζήστε μ’ αυτό. Η Λιάνα δεν είναι ακριβώς γυναίκα και ΔΕΝ θέλετε να γίνετε σαν αυτή γιατί μετά δε θα αρέσετε σε μας. Γιαυτό φάπα, σκάστε και μόκο. 

Σημείωση3: No girl was harmed in the making of this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου