Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ


Μέχρι σήμερα ο άνθρωπος πέρασε από πολλά στάδια. Στην αρχή ήταν ένα άβουλο ζωάδι που υπάκουε την Αφέντρα Ζωή. Όπως όλα τα υπόλοιπα ζώα, το μόνο που είχε στο μυαλό του ήταν: φάε, κάνε παιδιά, μην τρως τα ίδια σου τα σκατά και όλα μέλι γάλα! Μια ανούσια διαδικασία που συνεχιζόταν για πολλά χρόνια. 

Το μεγάλο turning point που τον μετέτρεψε σε φιλόδοξο αλάνι με σκουλαρίκια, ήρθε με την καλλιέργεια της γης. Ο άνθρωπος είπε: «δε γαμιέσαι μωρή καριόλα? Θα τα καταφέρω μόνος μου, σιγά μην περιμένω πότε θα βρέξεις εσύ για να φάω ένα σκατοφάσολο! Άι στο διάολο πιά!». Από κει και πέρα πήρε φωτιά και σε μερικές χιλιάδες χρόνια τα έκανε όλα πουτάνα. Μεγαλουπόλεις, φράγματα, γέφυρες, τρυπάνια, μπουλντόζες, ηλεκτρισμός, ασιατική πορνογραφία. Ότι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής η ανθρωπότητα οφείλεται στην επιθυμία του να απομακρυνθεί από τη Φύση και να κάνει ΑΥΤΟΣ κουμάντο στη ζωή του. 

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη Φύση είναι αβέβαιο και ο άνθρωπος φοβάται στο σκοτάδι. Γι’ αυτό άναψε το δαυλό της επιστήμης που θα τον βοηθήσει να γίνει ruler of the universe! Ελληνιστί, Θεός στη θέση του Θεού. Δυστυχώς δεν το έχουν πιάσει όλοι και οι χίπηδες έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης σ’ αυτό, γιατί είναι ηλίθιοι και να φαν σκατά, αλλά ακόμα κι έτσι, προχωρήσαμε χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Σόρρι παιδιά, αλλά όσο εσείς μαστουρώνατε και κάνατε παρτούζες στο Woodstock, εμείς σας γαμούσαμε το ρομαντισμό!

Από ΚΩΛΟ!



Πάρτε για παράδειγμα την ιατρική. Τι πραγματικά είναι η ιατρική? Η προσπάθεια του ανθρώπου να απαλλαγεί από τα φυσικά δεσμά που τον θέλουν θνητό και ευάλωτο. Αν αφήναμε τον εαυτό μας στα κουτουρού, θα πεθαίναμε με ένα απλό κρυολόγημα!

«Καλά ρε πούστη, ΑΚΟΜΑ συζητάμε γι’ αυτό?»
Ξέρω ότι για πολλούς όλα τα παραπάνω είναι δεδομένα και ζητώ συγνώμη(σάλτα γαμήσου). Για τους περισσότερους όμως δεν είναι. Ακόμα έχουν στο μυαλό τους την ‘ισορροπία της τροφικής αλυσίδας’ που μαθαίναμε στο δημοτικό, η οποία όμως τον πίνει για τα καλά από τη θεωρία της Εξέλιξης. Όταν ένας οργανισμός δυσκολεύεται να επιβιώσει, εξελίσσεται ή πεθαίνει. Αν υπήρχε ισορροπία δε θα δυσκολευόταν να επιβιώσει in the first place και όλα θα πήγαιναν ρολόι μέχρι την αιωνιότητα!

Αλλά σιγά μη βάλουν την Εξέλιξη στα σχολεία ενώ έχουμε την υπέροχη εναλλακτική λύση των θρησκευτικών, που τα λένε όλα τόσο ωραία και γούτσου-γούτσου! Για υπαρξιακές αναζητήσεις είμαστε τώρα?

Οι υπέρμαχοι της φύσης αρνούνται τα δεδομένα. Δεν είναι οικολόγοι, είναι αντιδραστικές κακιασμένες αδερφάρες! Ποιος σας εξασφάλισε ποιότητα ζωής ρε νούμερα? Η φύση? Ας γελάσω!

Χα! Γέλασα…

Μην τους αποκαλείτε οικολόγους, Λιποτάκτες είναι! Χειρότεροι απ’ τις κουράδες! Αν το σκατο μπορούσε να φάει και να χέσει, θα έβγαζε έναν οικολόγο. Αν ο Χόκινγκ και η Παπαρήγα έκαναν παιδί, που μετά θα ζευγάρωνε με ένα Γκρέμλιν, αυτό που θα έβγαινε θα ήταν οικολόγος. 

Φλώροι! Αν φοβάστε να ρισκάρετε καθίστε στο computer σας. Οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε ΕΜΕΙΣ. Μια ζωή στη φάπα θα είστε. Αυτή τη στιγμή στρίβω τσιγάρο γεμιστό με ζωντανά μυρμηγκάκια που έκαναν το λάθος να βολτάρουν στην κουζίνα μου! Δείτε μαλάκες, τώρα το ΑΝΑΒΩ! 

Τσσσσσς! Φουφουφου φουυυυυυυυυ! Ααααχ, απόλαυση!!!
Θέλετε μια ‘ανάποδη’?

Πολύ ασχολήθηκα όμως με την πάρτη σας. Ας πούμε τίποτα σοβαρό τώρα.

Αν το μεγαλύτερο βήμα στην ιστορία της ανθρωπότητας, ήταν η συνειδητοποίηση ότι η φύση είναι ο δυνάστης της, το μελλοντικό ΠΟΛΥ μεγάλο βήμα είναι να την κατατροπώσει και να πάρει την εξουσία!

Η πικρή αλήθεια βέβαια, είναι ότι ακόμα την έχουμε ανάγκη και θέλει προσοχή. Θα την ξεφορτωθούμε την καριόλα αλλά όλα έχουν το σωστό timing. Αν η ‘επανάσταση’ δε γίνει σωστά και δημιουργήσουμε καταστάσεις που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε, τη γαμήσαμε! 

Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι να απλώς να διαχωρίσουμε τα στρατόπεδα. Μόνο αυτό. Έχουμε καιρό για να τα κάνουμε πουτάνα, υπομονή. Θα τρίβει τα ματάκια του ο Τζίζους κάποτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου