Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΌΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ, Η ΠΛΑΣΗ ΕΓΕΝΕΤΟ!

Η φύση είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και κινούμαστε. Τα δέντρα, τα βουνά, οι ωκεανοί, οι πλανήτες, οι γαλαξίες, τα σύμπαντα και ο Phil Anselmo  είναι απλά ένα μέρος της. Κάθε μέρα εδώ και ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χρόνια γίνεται ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ εκεί! Πλανήτες φλέγονται,  αστέρες συγκρούονται και μαύρες τρύπες καταπίνουν τους πλανήτες που φλέγονται.

 Μέσα σε αυτόν το κυκεώνα μαλακίας, μια μικρή κοτρόνα(που αργότερα ονομάστηκε Πλανήτης Γη) ανέπτυξε Ζωή. Μικροσκοπικές ψείρες  εμφανίστηκαν στην επιφάνειά της, άλλες σέρνονταν, άλλες πετούσαν και άλλες κολυμπούσαν. 

Τα ζώα(όπως ονομάστηκαν αργότερα οι ψείρες, από κάποιες άλλες ψείρες που ανέπτυξαν νοημοσύνη), ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο ζούσαν, ανέπτυσσαν συγκεκριμένες ιδιότητες. Άλλα προσαρμόστηκαν στο θερμό κλίμα, άλλα ανέπτυξαν δυνατά σαγόνια για κυνήγι, άλλα αμύνονταν με καμουφλάζ, ενώ άλλα έβγαλαν γούνα για να επιβιώνουν στους πάγους και όποτε τύχαινε να αλλάξει η σκακιέρα, εκείνα άλλαζαν μαζί της ή πέθαιναν. 

Συμπέρασμα: Η ΖΩΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

Εμείς αναγνώστα μου προσαρμοζόμαστε στη φύση. Αυτή δε δίνει δεκάρα τσακιστή. Θα συνεχίσει να κάνει ότι έκανε πάντα και δε πα να χτίζεις εσύ ουρανοξύστες και σήραγγες. Σε μια μόνο στιγμή μπορεί να σε κάνει ανάμνηση. Δεν της ενδιαφέρει ο κώλος μας, όπως δεν της ενδιέφερε ο κώλος των δεινοσαύρων, που παρεπιπτόντως ήταν πολύ μεγαλύτερος απ’ τον δικό μας. Και βρομούσε περισσότερο. Μη ρωτάτε πού το ξέρω. Πιο μικρός ήμουν λίγο μπερδεμένος σεξουαλικά και προτιμούσα κόμικς με το γκοτζίλα αντί για playboy ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!

Το θέμα μας, ή μάλλον το θέμα μου, είναι άλλο. Λόγω όλων των παραπάνω δεν μπορώ να χωρέσω στην γκλάβα μου πως είναι δυνατόν να υπάρχει θεός. Γιατί αν υπάρχει πρέπει να είναι μεγάλος μαλάκας!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Θεός είναι αυτός που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ τη φύση αλλά όχι μόνο αυτό. Ο θεός έχει ΝΟΥ και ΣΧΕΔΙΟ, δεν είναι κλάιν μάιν. Έχει ΠΡΟΘΕΣΗ για δημιουργία ζωής μέσα στη φύση. Αυτός μας έπλασε και μας έδωσε μια κλωτσιά για να καταλήξουμε σ’ αυτό το ντουνιά. Όμως δεν τελειώνει εδώ η μίζερη δουλειά του. Ο Παντοδύναμος ΑΓΑΠΑΕΙ και έχει ΣΚΟΠΟ για τα δημιουργήματά του(ποιον άραγε?), γι’ αυτό παρακολουθεί και ελέγχει την πορεία τους ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Είναι πανταχού παρόν γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα παίζεις το πουλάκι σου θυμήσου πως δεν είσαι μόνος και κουμπώσου. Κανείς δε θέλει να αντικρίζει τέτοιο θέαμα, πόσο μάλλον ο Πατέρας σου.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ:

Εφόσον έχεις ΠΡΟΘΕΣΗ να δημιουργήσεις ζωη και ΑΓΑΠΑΣ τα δημιουργήματά σου, το κάνεις σε ένα τόσο αφιλόξενο περιβάλλον με καταιγίδες, σεισμούς, ηφαίστεια, αρρώστιες και καπιταλισμό?Και σαν να μην έφτανε αυτό τα βάζεις να τρώγονται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μεταξύ τους? Γιατί όλοι οι οργανισμοί τρέφονται τρώγοντας άλλους οργανισμούς. Βέβαια, από τη στιγμή και μόνο που χρειάζεται να ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΣ σε ένα μέρος, σημαίνει ότι το μέρος αυτό ΔΕΝ είναι ακριβώς κατάλληλο. Σημαίνει ότι δε δουλεύουν όλα αρμονικά για τη ζωή με λουλουδάκια και μελισσούλες.

Πρόκειται περί αστείου μάγκες. Γελάει μαζί μας και είναι σαδιστής. Επίσης η αγαπημένη του εκπομπή είναι το real life Survivor. Τόσα και τόσα είδη πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Του αρέσει να τα βλέπει να πασχίζουν να επιβιώσουν ενώ αυτός εξαπολύει όλα τα κακά της μοίρας πάνω τους. Στο τέλος τα βλέπει να πεθαίνουν αβοήθητα, πετάει μια κλανιά παραπονιάρα και αλλάζει κανάλι. 

Όλοι πεθαίνουν! ΟΛΟΙ!

 Το παιχνίδι είναι στημένο και ο χρόνος μετράει αντίστροφα ακόμα και για τον μεγάλο και τρανό Άνθρωπο. Είμαι πεπεισμένος ότι δημιούργησε τον άνθρωπο απλώς και μόνο για να έχει λίγο ανταγωνισμό το ματσάκι που όμως μη γελιέστε, παραμένει στημένο.

Ένα τελευταίο και κλείνω, μην κουράσω κιόλας.
Φαντάσου ένα ον με άπειρη νοημοσύνη που κατανοεί και διαχειρίζεται το ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπουρδέλο που λέγεται σύμπαν. Το οποίο σύμπαν κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι μόνο ένα, είναι πολλά και σε κάθε ένα από αυτά όπως είπα γίνεται της ΠΟΥΤΑΝΑΣ.

 Νομίζεις ρε βρωμοπόδαρε ότι αυτό το ον αντί να συγκρούει γαλαξίες έτσι για την πλάκα του κάθεται και ασχολείται με έναν πίθηκα σαν κι εσένα, ο οποίος ζει καβάλα πάνω σε μια περιστρεφόμενη με 1674km/h γύρω απ’τον εαυτό της κοτρόνα που επιπλέει στο διάστημα? Νομίζεις ότι τον ενδιαφέρει το πώς συμπεριφέρεσαι στους άλλους πίθηκους και αν τους αγαπάς? Αν έχεις δουλειά και αν προσφέρεις? Έννοιες όπως αγάπη, αλληλοσεβασμός, προσφορά είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ. Εμείς τις επινοήσαμε για να κάνουμε πιο εύκολη τη συνύπαρξή μας. Κανένα ανώτερο ον δε θα κρίνει κάποιον που δεν ασπάζεται αυτές τις αξίες. Αυτοί που θα τον κρίνουν είναι οι υπόλοιποι άνθρωποι και ΜΟΝΟ.

Ο άνθρωπος έχει υπερεκτιμήσει την ίδια σου την ύπαρξη λόγω της θρησκείας. Νομίζει ότι είναι σημαντικός και χρήζει ειδικής μεταχείρισης από τη φύση και τις κοσμικές δυνάμεις. Αλλά δεν είναι έτσι. Όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος, η ζωή στη γη συνεχίζεται σα να μην έγινε τίποτα. Έτσι και όταν εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος δε θα λείψει σε ΚΑΝΕΝΑ και δε θα επηρεαστεί ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Ούτε που θα το καταλάβουν στην Ανδρομέδα. Το σύμπαν είναι τεράστιο και είμαστε ένα τίποτα μπροστά του. Get over it.

Σημείωση: το 75% της επιφάνειας της γης καλύπτεται από ωκεανούς. Το υπόλοιπο 24% αποτελείται από ψηλά μη κατοικήσιμα βουνά ή βαθιά φαράγγια, πάγους, ερήμους και ζούγκλες με άγρια θηρία. Εκεί μπορεί κάποιος να επιβιώσει μόνο με ειδικό εξοπλισμό και αυτό για μερικές μέρες. Υπολογίζεται ότι μόνο το 0.46% περίπου της επιφάνειας της είναι κατάλληλο για να ζήσει ο άνθρωπος. Το 99.54% είναι επικίνδυνο και θανατηφόρο. Καλύτερα καυσαέριο και μεγαλούπολη ε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου